Feelclub.

De Feelclub biedt laagdrempelig toegang tot vitaliteit voor deelnemers met een licht verstandelijke beperking. Het gaat hierbij om eigen keuzes. De keuze voor hoe lang je aanwezig wilt zijn, de keuze voor wat je wilt doen.

Waar traditiegetrouw trainingen een vast format hebben, wijken wij daar nu bewust van af. Alles gericht op het aantrekkelijker maken om met je persoonlijke vitaliteit bezig te zijn. Het gaat immers niet altijd om de intensiteit maar wat je ermee doet. Entertainment is dé sleutel tot bewegen en bewustwording. Als dat smaakt, …smaakt het naar meer!

Veel plezier bij

het sporten.

Lekker sporten is je kunnen uitleven. Wil je klassiek op kracht of wil je conditie? Dat kan bijvoorbeeld met boksen. Goed voor je kracht en conditie maar het vermindert ook je stressniveau. Of ga uitdagingen aan die je prikkelen om beter te presteren.

Dat kan individueel of in kleine groepjes onder leiding van een professionele trainer. Die weet wat je kan en begrijpt wat je wilt.

Quiz: weet je weetje.

Wat weet jij van vitaliteit? Van gezond eten en gezond drinken? Hoe voorkom je dat je ziek wordt? Hoe kun je beter slapen? Wat is stress? Speel mee met onze wekelijkse quiz en verbaas jezelf en anderen wat je zoal weet.

Funny.

De Feelclub is fun! Wij gaan dansen, muziek maken en zingen. Wij doen spelletjes zoals ons eigen Fit-Spel of games van de Nintendo waarmee je kunt bewegen. Darten en boogschieten. Of buiten op ons plein een kegelspel of zelfs een watergevecht? Maak zelf je keuze en geniet.

Je beste vrienden. Ever.

Elkaar ontmoeten krijgt inhoud. Door bijvoorbeeld samen in de keuken aan de slag te gaan. Wij maken allerlei lekkere dingen. Ja, er bestaan gezonde koekjes en overheerlijke smoothies. Er is ook tijd om even gezellig te kletsen. Waardevolle vriendschappen. In een ongedwongen sfeer.

Doe je mee?

De Feelclub is elke zaterdag open van 10:30 – 15:30 met een programma van 11:00 – 15:00. Iedereen met een licht verstandelijke beperking is welkom en je mag vrienden of familie meenemen. Je wordt lid met een abonnement van €20 per maand. Dat is inclusief de lunch.

Stichting FEEL ondersteunt de Feelclub tezamen met fondsen en bedrijven die een maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Meer weten?