Hersteltraining.

Succesvol doorpakken naar een verbeterde vitaliteit.

Hersteltrainingen zijn doelgerichte en efficiënte trainingen, afgestemd op de persoonlijke, veelal chronische, beperkingen vanuit ziekte of blessure. Wellicht heb je al eerder pogingen op dit gebied ondernomen en is dat niet gelukt! Onze hersteltraining biedt uitkomst want onze focus is gericht op een krachtig herstel van je vitaliteit door fysieke en mentale inspanning. Samen met 8 deelgenoten.

Ons trainingsaanbod is gericht op:

  • Long-, hart- en vaatziekten.
  • Obesitas en diabetes (type 2).
  • Rug- en gewrichtsklachten.
  • Post-COVID-19.
  • Burn-out.

Eindelijk fysiek herstel.

De fysieke trainingen zijn uiteraard gericht op herstel van je persoonlijke beperkingen. Maar ook op veiligheid, zodat je zo min mogelijk het risico loopt op blessures. Dat betekent dat wij trainen op stabiliteit, flexibiliteit, coördinatie, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

Wij werken met professionele trainers aan doelgerichte programma’s vanuit persoonlijke testen en analyses. Bij elke stap, bij elke prestatie is jouw voortgang gedetailleerd zichtbaar. En dat motiveert!

Herstellen doen wij sámen.

Een belangrijke factor bij herstel is volhouden! Volhouden terwijl talloze argumenten bij je van binnen schreeuwen om te stoppen. Als professionele coaches zien wij die momenten aankomen. Wij weten ook dat op dat moment presteren steeds moeilijker wordt. Dan helpt het om sámen aan de slag te gaan. Ervaringen delen, elkaar steunen. Juist daarom werk je in een klein team.

Tijd voor actie!

De hersteltrainingen zijn gebaseerd op 2 trainingen van elk 1,5 uur per week. Daarvoor hebben wij in de Boomstraat in Tilburg en de Professor Asserweg in Waalwijk meerdere keuzes. Op werkdagen zijn dit van 08:30 – 10:00, van 16:00 – 17:30 en van 19:00 – 20:30.

De teams bestaan uit maximaal 8 deelnemers die een gelijksoortige training volgen.

Ook verrassend bereikbaar.

De basisprijs voor 2 trainingen per week is €120 per maand. Deze kosten kunnen in sommige gevallen vanuit een Persoonsgebonden Budget worden gefinancierd.

Bij deelnemers die financieel niet in staat zijn deze kosten te dragen, bestaat er een ondersteuningsregeling vanuit Stichting FEEL. Deze werkt samen met lokale bedrijven vanuit de maatschappelijke gedachte van verantwoord ondernemen. Aan deze ondersteuning zijn voorwaarden verbonden, waaronder de persoonlijke inzet om resultaten te behalen.

Meer weten?